Blog Destination Optiek

Nachtblindheid is verleden tijd. Hoe dan?

Nachtblindheid is verleden tijd. Hoe dan?


DNEye oogmeting®: Veel automobilisten voelen zich minder zeker in het donker. De reden hiervoor is dat de pupillen zich in het donker verwijden en lichtstralen anders worden gebroken. Dit veroorzaakt een onscherp beeld. Met de DNEye® Scanner van Rodenstock kan dit effect vastgesteld en individueel gecorrigeerd worden. 


Met onze Rodenstock DNEye® Scanner onderzoeken we elk oog op meer dan 7.000 punten. Een belangrijk onderdeel hiervan is de sterkteafwijking van je oog gedurende de dag en in het donker. Je pupillen reageren op verschillende lichtomstandigheden. Wist je dat je pupillen overdag kleiner zijn dan ’s avonds en dat dit verschil in grootte vaak samen gaat met veranderingen in je gezichtsvermogen?
Dankzij de DNEye® Scanner kunnen we deze afwijkingen corrigeren met B.I.G. EXACT®.

B.I.G. EXACT® zijn nieuwe eerste generatie biometrische brillenglazen met pupil geoptimaliseerde correctie. Het resultaat: scherp zicht in alle lichtomstandigheden.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Kom langs en laat u verrassen door onze professionele oogmeeting, de nieuwste generatie brillenglazen en de mooiste brillen collectie.

Destination Optiek

 

05-11-2022