Glazen

Destination Optiek biedt u de beste oplossingen in de wereld van het zien. Wie bieden U een opmaat gemaakt glas, speciaal voor u gemaakt.

Door de individuele situatie van uw oog en montuur te meten wordt een uniek brillenglas voor u ontworpen. Uw brillenglazen zijn dan net zo uniek als uzelf.

Destination Optiek heeft tal van glazen voor allerlei situaties. Enkelvoudige glazen, Multifocale glazen, Computerglazen, Leesglazen, Contrast verhogende glazen en Polariserende glazen. 

 

Naast de gebruikelijke op maat gemaakte glazen hebben wij ook de mogelijkheid om u, voor Amsterdam en omstreken zijn we exclusieve aanbieder, kennis te laten maken met B.I.G. VISION™

Wat betekent B.I.G.  VISION™; BIOMETRISCH INTELLIGENTE GLAZEN®

B.I.G. Vision™ zorgt voor een fundamentele verandering op het gebied van multifocale brillenglazen door rekening te houden met de unieke vorm en grootte van uw beide ogen.

Door brillenglazen te maken die gebaseerd zijn op de biometrie van uw individuele ogen, bieden we u de scherpst mogelijke kijkervaring. 

We kijken naar de biometrie van het hele oog. Daarbij gaan we veel verder dan de huidige standaarden binnen de optiekbranche. 

Deze datapunten worden rechtstreeks in elk van uw nieuwe Brillenglazen geïntegreerd middels een technische productieproces dat glazen oplevert die tot op de micrometer nauwkeurig zijn.

Dit stelt ons in staat het om het middelpunt voor scherp zicht van elk individueel oog exact te bepalen en u het scherpst mogelijke zicht te bieden,  waar u ook naar kijkt.

Zoals u ziet zeker de moeite waard om onze winkel eens te bezoeken.

We zien u graag in onze winkel.

Destination Optiek