Blog

Op zoek naar een bril die net iets anders is.... Kom dan eens langs bij ons; Destination Optiek en ervaar ook onze service. Wij hebben naast de bekende merken ook unieke met de handgemaakte kunstof brillen exclusief verkrijgbaar bij Destination Optiek. Op onze website hebben we een aantal monturen geplaatst zodat u een goede indruk heeft van onze collectie in de winkel.

 • "Pomellato" brillen

  16-10-2021

  Destination Optiek is exclusief dealer van het merk Pomellato, u heeft keuze uit de brillen en zonnebrillen van dit beroemde sieraden merk.

 • WIJ ZIJN / BLIJVEN OPEN

  14-12-2020

  Lieve mensen,

  Wij mogen open blijven als essentiele winkel/beroep en kunnen u net als hiervoor van dienst zijn, uiteraard met de gebruikelijke corona maatregelen.

 • TOM FORD met clip-on

  Tom Ford montuur met (magneet) clip-on

  04-12-2020

  TOM FORD montuur met (magneet) clip-on.
  We hebben weer nieuwe modellen van TOM FORD binnen gekregen.

 • CORONA update

  16-03-2020

  Lieve mensen,

   

  Wij zijn weer “gewoon” open van 10:00 tot 15:00, op afspraak van 15:00 tot 17:30 uur.

 • Destination Optiek DNEye Dag 1 maart

  Kom naar DNEye Oogmeetdag op 1 maart!

  19-02-2019

  KOM NAAR DE DNEye® OOGMEETDAG!

  Maak een afspraak voor een kosteloos oogonderzoek op vrijdag 1 maart 2019. U ontvangt die dag € 100,- korting op een paar DNEye® multifocaalglazen.

 • Clement Gouverneur

  10-11-2018

  Een klassiek design dat vertaald is naar moderne vormen, dát zijn de brillen van Clément Gouverneur. Het motto luidt niet voor niets: goed design raakt niet uit de tijd. De mooie, verfijnde details zorgen ervoor dat ieder montuur voorzien is van een tijdloze schoonheid. Dankzij het gebruik van goud en leer, zeer duurzame materialen, gaat een bril van Clément Gouverneur uw hele leven mee!

   

 • Oliver Peoples exclusief bij Destination Optiek Amstelveen

  Oliver Peoples

  16-09-2018

  Oliver Peoples is een ware retrocollectie, geïnspireerd door brilontwerpen uit de 20ste eeuw. Het aanbod is gevarieerd, gaande van ronde brilletjes uit de jaren ’30 tot grote aviator-modellen uit de jaren ’70. Kom voor deze exclusieve collectie naar Destination Optiek te Amstelveen, wij hebben een groot assortiment van deze iconische collectie op voorraad.

 • Schadelijke UV-straling is altijd aanwezig. Zelfs bij bewolking.

  02-06-2018

  Hoe werkt het?

  De UV-armband bestaat uit lichtgevoelig materiaal en geeft de blootstelling aan UV-straling aan door de verandering in kleur van wit naar paars.

  Smeer bij het aanbrengen van zonnebrandcrème ook de UV-armband in. Zodra de zonbescherming afneemt en de zonnebrandcrème opnieuw aangebracht dient te worden, verandert de kleur van de UV-armband naar paars. Indien de UV-armband een intense paarse kleur vertoont, wordt het aangeraden om verdere blootstelling aan de zon te vermijden.

 • ZEISS brillenglazen met UV Protect Technology, uiteraard bij Destination Optiek

  17-05-2018

  V-straling is altijd aanwezig. Het hele jaar door, elke dag, zowel in de winter als in de zomer, op zonnige en zelfs op bewolkte dagen kan de blootstelling aan UV-straling op zeeniveau 70-75% bereiken. Zeiss UVProtect Technology in alle heldere brillenglazen van ZEISS.

Pagina's