Blog Destination Optiek

Adidas sportbrillen bij Destination Optiek

Sportbrillen, eventueel op sterkte, bij Destination Optiek in Amstelveen

De vraag naar sportbrillen op sterkte neemt elk jaar toe. Koopt u een sportbril van Adidas dan heeft u een bril die tegen een stootje kan, zit comfortabel en optimaliseert het zicht. Sportbrillen zijn vaak ontworpen met een specifieke sport in het achterhoofd. Voor een fervent wielrenner is bijvoorbeeld een ander model sportbril aan te raden dan voor een actieve golfer.

Wanneer u een sportbril op sterkte wil kopen, is het dus erg belangrijk om te kijken naar het soort sport dat u beoefent. Weet u niet precies welke bril bij welke sport past?  Wij helpen u bij uw keuze en nemen de mogelijkheden met u door.


Sportbril op sterkte voor de hardloper

Wanneer u veel hardloopt in de buitenlucht dan is een zonnebril die reflecties kan wegfilteren  geen overbodige luxe. Fel zonlicht en de bijbehorende reflecties worden dan geweerd, waardoor u niet steeds hoeft te knipperen met uw ogen. Een goede bril rekent ook af met tranende ogen bij tegenwind. Ook het gewicht van de bril speelt een rol wanneer u gaat hardlopen. De sportbrillen zijn erg licht ontworpen, en blijven goed en erg comfortabel zitten.

 

Sportbril op sterkte voor de wielrenner

Veel wielrenners gaan de deur niet meer uit zonder een goede sportbril. Een fietsbril moet beschermen tegen de zon, stof, vliegjes én de wind. Bovendien moet de bril zo ontworpen zijn dat het montuur het zicht op de weg niet hindert.

In de laatste jaren heeft de ontwikkeling van sportbrillen voor het wielrennen en fietsen een flinke vaart genomen. Veel fietsbrillen zijn zo ontworpen dat ze goed aansluiten rond de ogen en geen rand hebben onder het montuur, zodat het zicht op de weg optimaal blijft. Bovendien kunnen bij de meeste sportbrillen van Adidas de glazen worden verwisseld, zodat u bij elk weertype optimaal zicht heeft.

Sportbril (op sterkte) kopen bij Destination Optiek  

Wil u een sportbril - al dan niet op sterkte - kopen? Dat bent bij Destination Optiek in Amstelveen aan het juiste adres. U bent van harte welkom in onze winkel

 

09-04-2022