Blog Destination Optiek

CELINE exclusief bij Destination Optiek Amstelveen

Celine is een Franse modehuis, opgericht in 1945 door Céline Vipiana. Het modehuis heeft een breed scala aan producten, waaronder accessoires, lederwaren, parfums en kleding. In de afgelopen jaren heeft Celine ook een uitgebreide lijn van designerbrillen gelanceerd, waaronder zonnebrillen en optische brillen.

De Celine eyewear-collectie staat bekend om zijn minimalistische en eigentijdse ontwerpen. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals acetaat en titanium, en de monturen zijn vaak voorzien van opvallende details en gepolariseerde lenzen. Celine-brillen worden vaak gedragen door beroemdheden en modellen en zijn zeer gewild onder liefhebbers van designerbrillen.

Celine is een zeer gerespecteerd merk in de modewereld en de eyewear-collectie heeft die reputatie waargemaakt met de creatie van een brede collectie brilontwerpen. Van klassieke stijlen tot gedurfde en moderne (zonne-)brillen.

Destination Optiek Amstelveen heeft Celine eyewear exclusief, kortom voor unieke en exclusieve designerbrillen moet u bij Destination Optiek zijn.

15-04-2023