Blog Destination Optiek

"Pomellato" brillen

Destination Optiek is exclusief dealer van het merk Pomellato, u heeft keuze uit de brillen en zonnebrillen van dit beroemde sieraden merk.

 De monturen zijn gedurfd, speels en zijn gemaakt door echte vakmensen. Bent u nieuwsgierig naar dit gracieuze merk? Kom dan eens bij ons langs. In de regio Amsterdam / Amstelveen zijn wij de opticien waar u de collectie kunt bekijken.

Een Pomellato bril of zonnebril past bij elke elegante look

Dit luxueuze merk durft te spelen met kleuren en vormen. De ontwerpers laten Italiaanse pracht terugkomen door verder te kijken dan grenzen. Zo is elke Pomellato bril en zonnebril gedurfd en tegelijkertijd ook classy. U kunt enerzijds rekenen op stijlvolle, verfijnde monturen in neutrale tinten als pastel, zwart en bruin. Anderzijds zoekt Pomellato een mooie mix tussen brede designs en felle opvallende kleuren als rood, blauw en goud.  

Monturen gemaakt van hoogwaardige materialen

Pomellato onderscheidt zich niet alleen van andere merken door het kleurgebruik en de designs, maar ook de materiaalkeuze speelt een grote rol. Het merk kiest uiterst zorgvuldig de materialen uit. Zowel de brillen als zonnebrillen zijn gemaakt van exclusief acetaat, hoogwaardig metaal of een mooie mix hiervan. Bovendien zijn de frames lichtgewicht waardoor ze heerlijk dragen. Daardoor zijn Pomellato monturen ideaal voor modebewuste dames en heren die graag gaan voor klasse en stijl.

https://www.destinationoptiek.nl/brillen/merken/pomellato-brillen/pomellato-pm0098o-001

 

16-10-2021